A Farmet folytatja a növekedést célzó befektetéseit!

A következő fejlesztési periódusban a Farmet minimálisan 300 millió cseh korona értékű fejlesztést valósít meg a Česká Skalicében található gyártóüzemében.
2019.10.16.
A Farmet folytatja a növekedést célzó befektetéseit!

A beruházás célja, hogy a gyártókapacitás jelentős mértékben növekedhessen, illetve a meglévő és új munkaerő a legkorszerűbb körülmények között dolgozhasson. Ebben az évben a Farmet megkezdte egy központi összeszerelő csarnok építését, amelynek átadása és üzembe állítása 2020. év elején fog megtörténni. A fedett gyártó- és tároló terület 4.000 m2 lesz.

A mezőgazdasági gépek összeszerelése az új csarnokban fog történni, ezzel helyet biztosítva a jelenleg meglévő három másik gyártócsarnokban a nagyobb mennyiségű alapanyag-előállítására.  Az új központi csarnok modern, nagyfokú automatizáltságú tároló és logisztikai rendszerrel lesz felszerelve, amely lehetővé teszi az alapanyagok és alkatrészek gyors és pontos továbbítását az összeszerelésre. Olyan kezelő és anyagmozgató gépek, berendezések kerülnek beépítésre, amelyek az összeszerelést végző dolgozók fizikai terhelését lényegesen csökkenteni fogják.

2020-ban egy további gyártócsarnok, illetve egy irodaház és szerelőcsarnok is meg fog épülni. A meglévő épületek rekonstrukciójával kialakításra kerül egy több, mint 80 technikus és értékesítési, illetve marketing munkatársat befogadó épületrész.

A Farmet egy családi tulajdonban lévő vállalkozás, amely a mezőgazdasági gépek, illetve növényi olaj sajtoló technológiák egyik globálisan is vezető gyártója. Növekedése 1992-es alapítása óta folyamatos. A cég jelenleg több, mint 450 főt alkalmaz. Saját kutató- és fejlesztő részlegekkel rendelkezik, termékeit és szolgáltatásait több, mint 30 országba értékesíti Európában, Ázsiában, Afrikában, Észak-Amerikában és Új-Zélandon. Az export részesedése 85%.

Kérdése van? - Lépjen velünk kapcsolatba!